Прикажани 1–12 од 17 резултати

Прикажи 12 24 36

Конектор 1×15

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 1x15, Женски, 2.54mm, 180°

Конектор 1×40

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 1x40, Машки, 2.54mm, 90°, Reverse

Конектор 1×40

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 1x40, Женски, 2.54mm, 180°

Конектор 1×40

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 1x40, Женски, 2.54mm, 90°

Конектор 1×40

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 1x40, Машки, 23mm, 2.54mm, 180°

Конектор 1×40

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 1x40, Машки, 19mm, 2.54mm, 180°

Конектор 1×40

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 1x40, Машки, 15mm, 2.54mm, 180°

Конектор 1×40

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 1x40, Машки, 2.54mm, 180°

Конектор 1×40

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 1x40, Машки, 1.27mm, 90°

Конектор 1×40

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 1x40, Машки, 2.54mm, 90°

Конектор 2×20

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 2x20, Машки, 2.54mm, 90°

Конектор 2×20

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Пин Летва, 2x20, Машки, 2.54mm, 180°