Прикажи 12 24 36

Мрежа од Отпорници 10K 9+1

25.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 9 Отпорници, 10 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 1K 9+1

25.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 9 Отпорници, 10 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 2K2 9+1

25.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2 KOhm, 9 Отпорници, 10 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 2K7 9+1

25.00 ден (вклучено ДДВ)
2.7 KOhm, 9 Отпорници, 10 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 3K3 9+1

25.00 ден (вклучено ДДВ)
3.3 KOhm, 9 Отпорници, 10 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 4K7 9+1

25.00 ден (вклучено ДДВ)
4.7 KOhm, 9 Отпорници, 10 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник