Прикажани сите 5 резултати

Прикажи 12 24 36

Калем CL100uH DRH125

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 100uH, 1.4A, 0.16Ω, 20%, 12x12x6.0mm, Намотка калем индуктивитет

Калем CL10uH DRH125

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 10uH, 4.5A, 0.027Ω, 20%, 12x12x6.0mm, Намотка калем индуктивитет

Калем CL220uH DRH125

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 220uH, 1A, 0.35Ω, 20%, 12x12x6.0mm, Намотка калем индуктивитет

Калем CL470uH DRH125

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 470uH, 730mA, 0.7Ω, 20%, 12x12x6.0mm, Намотка калем индуктивитет

Калем CL47uH DRH125

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 47uH, 2.2A, 0.075Ω, 20%, 12x12x6.0mm, Намотка калем индуктивитет