Прикажани сите 5 резултати

Прикажи 12 24 36

Peltier Елемент TEC1-12704

560.00 ден (вклучено ДДВ)
Ладилник, Peltier, 15.4V, 4A, 40x40x4.7mm, 33.4W, 20AWG, TEC1-12704

Peltier Елемент TEC1-12705

580.00 ден (вклучено ДДВ)
Ладилник, Peltier, 12V, 5A, 50x50x5mm, 48W, 16AWG, TEC1-12705

Peltier Елемент TEC1-12706

650.00 ден (вклучено ДДВ)
Ладилник, Peltier, 14.9V, 6.4A, 40x40x3.8mm, 53W, 16AWG, TEC1-12706

Peltier Елемент TEC1-12708

870.00 ден (вклучено ДДВ)
Ладилник, Peltier, 14.9V, 6.4A, 40x40x3.8mm, 81W, 16AWG, TEC1-12708

Ладилник TR-5

40.00 ден (вклучено ДДВ)
Ладилник за TO-220