Прикажани 1–12 од 15 резултати

Прикажи 12 24 36

Конектор PHU2

6.00 ден (вклучено ДДВ)
Женски Конектор, 2 Пински, 6A, 3.96mm, Wire to Board, Монтажа на Кабел

Конектор PHU3

10.00 ден (вклучено ДДВ)
Женски Конектор, 3 Пински, 6A, 3.96mm, Wire to Board, Монтажа на Кабел

Конектор PHU4

10.00 ден (вклучено ДДВ)
Женски Конектор, 4 Пински, 6A, 3.96mm, Wire to Board, Монтажа на Кабел

Конектор PHU5

12.00 ден (вклучено ДДВ)
Женски Конектор, 5 Пински, 6A, 3.96mm, Wire to Board, Монтажа на Кабел

Конектор PHU6

15.00 ден (вклучено ДДВ)
Женски Конектор, 6 Пински, 6A, 3.96mm, Wire to Board, Монтажа на Кабел

Конектор PWL2R

15.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 2 Пински, 7A, 3.96mm, Wire to Board, 90°, PCB

Конектор PWL2S

15.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 2 Пински, 7A, 3.96mm, Wire to Board, 180°, PCB

Конектор PWL3R

15.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 3 Пински, 7A, 3.96mm, Wire to Board, 90°, PCB

Конектор PWL3S

15.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 3 Пински, 7A, 3.96mm, Wire to Board, 180°, PCB

Конектор PWL4R

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 4 Пински, 7A, 3.96mm, Wire to Board, 90°, PCB

Конектор PWL4S

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 4 Пински, 7A, 3.96mm, Wire to Board, 180°, PCB

Конектор PWL5R

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 5 Пински, 7A, 3.96mm, Wire to Board, 90°, PCB