Прикажани 1–12 од 110 резултати

Прикажи 12 24 36

Двоен прекинувач GEP-101

70.00 ден (вклучено ДДВ)
Двоен прекинувач црвен со сијаличка 6P ON-OFF 15A/250VAC  20A/125VAC 25.5×21.5mm

Двоен прекинувач GEP-102

70.00 ден (вклучено ДДВ)
Двоен прекинувач црн со сијаличка 6P ON-OFF 15A/250VAC  20A/125VAC

Двоен прекинувач GEP-103

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Двоен прекинувач црвен 4P ON-OFF 15A/250VAC  20A/125VAC 25.5x21.5mm

Заштита GEP-112

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Пластична заштита за голем прекинувач

Заштита GEP-125А

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Пластична заштита за мал прекинувач

Заштита GEP-134A

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Пластична заштита за кружен прекинувач

Заштита GEP-161

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Пластична заштита за прекинувач со рачка Ø12mm

Заштита GEP-161A

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Пластична заштита за мал прекинувач со рачка

Заштита GEP-161B

100.00 ден (вклучено ДДВ)
Пластична заштита за авионски прекинувач

Заштита GEP-S02

170.00 ден (вклучено ДДВ)
Пластична заштита за сигнална сијалица LAS1-AJ

Прекинувач GEP-104

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Прекинувач црвен/зелен/жолт со сијаличка 4P ON-OFF 16A/250VAC  20A/125VAC 25.5x21mm