Прикажани сите 5 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед Бела 0603

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.6V-2.8V, 20mA, 225-250mcd, 6000-6500K, 120°, 0603 Бела Лед Диода

Лед Жолта 0603

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.0V-2.6V, 20mA, 580-590nm, 70-120mcd, 0603 Жолта Лед Диода

Лед Зелена 0603

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.7V-2.8V, 20mA, 525-530nm, 200-250mcd, 0603 Зелена Лед Диода

Лед Плава 0603

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.8V-2.9V, 20mA, 467-470nm, 43-51mcd, 0603 Плава Лед Диода

Лед Црвена 0603

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.0V-2.3V, 20mA, 620-625nm, 100-160mcd, 0603 Црвена Лед Диода