Прикажани 1–12 од 54 резултати

Прикажи 12 24 36

Зенер диода BZV55C10V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 10V, 500mW, 5% minimelf

Зенер диода BZV55C11V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 11V, 500mW, 5% minimelf

Зенер диода BZV55C12V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 12V, 500mW, 5% minimelf

Зенер диода BZV55C13V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 13V, 500mW, 5% minimelf

Зенер диода BZV55C16V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 16V, 500mW, 5% minimelf

Зенер диода BZV55C18V

5.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 18V, 500mW, 5% minimelf

Зенер диода BZV55C20V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 20V, 500mW, 5% minimelf

Зенер диода BZV55C24V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 24V, 500mW, 5% minimelf

Зенер диода BZV55C27V

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 27V, 500mW, 5% minimelf

Зенер диода BZV55C2V4

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 2.4V, 500mW, 5% minimelf

Зенер диода BZV55C2V7

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 2.7V, 500mW, 5% minimelf