Прикажани сите 2 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед RGB 5050

10.00 ден (вклучено ДДВ)
R: 2.0-2.2V G&B: 3.0-3.4V, 20mA, R: 390-420mcd G: 660-720mcd B: 180-200mcd, 0.06W, 120°

Лед Бела 5050

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0-3.2V, 20mA, 8500-11600K, 12-15lm, 5050 Бела Лед Диода