Прикажани сите 2 резултати

Прикажи 12 24 36

LED Дисплеј KPF5361ASRND

70.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 3 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x38mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј KPT5361BSRND

70.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 3 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x38mm, Заедничка Анода