Прикажани сите 3 резултати

Прикажи 12 24 36

Отпорник 100R-100W

480.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 100W, ± 5%, -55°C to 275°C, 50ppm/°C, Axial, Aluminium, Отпорник

Отпорник 15R-100W

480.00 ден (вклучено ДДВ)
15 Ohm, 100W, ± 5%, -55°C to 275°C, 50ppm/°C, Axial, Aluminium, Отпорник

Отпорник 33R-100W

480.00 ден (вклучено ДДВ)
33 Ohm, 100W, ± 5%, -55°C to 275°C, 50ppm/°C, Axial, Aluminium, Отпорник