Прикажани 1–12 од 29 резултати

Прикажи 12 24 36

Жици за Протоборд

6.00 ден (вклучено ДДВ)
Жици, Протоборд, Машки-Женски, 20 cm

Жици за Протоборд

6.00 ден (вклучено ДДВ)
Жици, Протоборд, Машки-Машки, 20 cm

Жици за Протоборд

6.00 ден (вклучено ДДВ)
Жици, Протоборд, Женски-Женски, 20 cm

Жици за Протоборд

8.00 ден (вклучено ДДВ)
Жици, Протоборд, Женски-Женски, 30 cm

Жици за Протоборд

8.00 ден (вклучено ДДВ)
Жици, Протоборд, Машки-Женски, 30 cm

Жици за Протоборд

8.00 ден (вклучено ДДВ)
Жици, Протоборд, Машки-Машки, 30 cm

Протоборд BB-301

110.00 ден (вклучено ДДВ)
Protoboard, 270 Точки, 8.2x4.6mm

Протоборд MB-102

230.00 ден (вклучено ДДВ)
Protoboard, 830 Точки, 17.5x7.5mm

Протоборд SYB-170

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Protoboard, мини, 170 Точки, 3.5x4.5mm

Универзална Плочка 100X100

120.00 ден (вклучено ДДВ)
Еднострана, Перфорирана, Пертинакс, (100Х100Х1.5)mm

Универзална Плочка 100X150

160.00 ден (вклучено ДДВ)
Еднострана, Перфорирана, Пертинакс, (100Х150Х1.5)mm

Универзална Плочка 100X200

190.00 ден (вклучено ДДВ)
Еднострана, Перфорирана, Пертинакс, (100Х200Х1.5)mm