Прикажани сите 3 резултати

Прикажи 12 24 36

Интегрирано коло MN1220

170.00 ден (вклучено ДДВ)
NMOS Nonvolatile Electrically Alterable ROM, 1024-Bit (64 x 16 Bit), -28V, +5V, 7mA, 231mW

Интегрирано коло MN1220T

150.00 ден (вклучено ДДВ)
NMOS Nonvolatile Electrically Alterable ROM, 1024-Bit (64 x 16 Bit), -28V, +5V, 7mA, 231mW

Интегрирано коло MN1228

180.00 ден (вклучено ДДВ)
NMOS Nonvolatile Electrically Alterable ROM, 288-Bit (16+2)x16 Bit, -28V, +5V, 10nS