Прикажани сите 2 резултати

Прикажи 12 24 36

Транзистор 2N2646

220.00 ден (вклучено ДДВ)
35V, 0.05A, 0.3W, Silicon PN Unijuction (UJT) Transistor

Транзистор 2N6027

30.00 ден (вклучено ДДВ)
40V/40V, 0.15A,0.3W, Programmable Unijunction Transistor