Прикажани 1–12 од 28 резултати

Прикажи 12 24 36

Мрежа од Отпорници 100R 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 10K 6+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 6 Отпорници, 7 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 10K 7+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 7 Отпорници, 8 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 10K 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 10K 9+1

25.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 9 Отпорници, 10 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 120R 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
120 Ohm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 1K 6+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 6 Отпорници, 7 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 1K 7+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 7 Отпорници, 8 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 1K 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 1K 9+1

25.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 9 Отпорници, 10 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 2.2K 4+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2 KOhm, 4 Отпорници, 5 изводи, ± 5%, -55° C to 155° C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 2K2 7+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2 KOhm, 7 Отпорници, 8 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник