Прикажи 12 24 36

Осигурувач 1A / 250V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
1A, 250V, 3x10mm, Axial, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 2A / 250V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
2A, 250V, 3x10mm, Axial, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 3A / 250V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
3A, 250V, 3x10mm, Axial, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 4A / 250V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
4A, 250V, 3x10mm, Axial, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 5A / 250V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
5A, 250V, 3x10mm, Axial, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач