Прикажани сите 2 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед диода двобојна 3mm Црвена-Зелена

20.00 ден (вклучено ДДВ)
R:2V-2.2V G:3V-3.2V, 20mA, R:600-800mcd G:800-1000mcd, 0.06W, 90°, 3mm Црвена-Зелена, Заедничка Анода

Лед диода двобојна 3mm Црвена-Зелена

20.00 ден (вклучено ДДВ)
R:2V-2.2V G:3V-3.2V, 20mA, R:600-800mcd G:800-1000mcd, 0.06W, 90°, 3mm Црвена-Зелена, Заедничка Катода