Прикажани 1–12 од 247 резултати

Прикажи 12 24 36

Керамички филтер 10.70 MHz

20.00 ден (вклучено ДДВ)
10.00MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, 2x30pF, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 12.00 MHz CRMX1200

20.00 ден (вклучено ДДВ)
12.00MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, 2x30pF, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 16.00 MHz CRMX1600

20.00 ден (вклучено ДДВ)
16.00MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, 2x30pF, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 3.58MHz CRM0358

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3.58MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 3.58MHz CRMX0358

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3.58MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, 2x30pF, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 4.00MHz CRM0400

20.00 ден (вклучено ДДВ)
4.00MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 4.00MHz CRMX0400

20.00 ден (вклучено ДДВ)
4.00MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, 2x30pF, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 5.50 MHz

25.00 ден (вклучено ДДВ)
5.50MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, 2x30pF, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 6.00 MHz

30.00 ден (вклучено ДДВ)
6.00MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, 2x30pF, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 6.50 MHz

20.00 ден (вклучено ДДВ)
6.50MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, 2x30pF, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 7.37 MHz CRM0737

20.00 ден (вклучено ДДВ)
7.37MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, TH, Керамички филтер

Керамички филтер 8.00 MHz CRM0800

30.00 ден (вклучено ДДВ)
8.00MHz, 0.5%/25C,+/-0.3%, -20+80°C, TH, Керамички филтер