Прикажани 1–12 од 13 резултати

Прикажи 12 24 36

Бургија

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Бургија, 0.7mm, Drill

Бургија

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Бургија, 0.8mm, Drill

Бургија

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Бургија, 0.9mm, Drill

Бургија

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Бургија, 1mm, Drill

Бургија

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Бургија, 1.5mm, Drill

Бургија

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Бургија, 2.5mm, Drill

Бургија

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Бургија, 3.2mm, Drill

Бургија

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Бургија, 2mm, Drill

Мини Дупчалка QUANTUM

1,100.00 ден (вклучено ДДВ)
Мини Бормашина, Hobby Drill Работен напон: 6V-18VDC Максимална моќност: 15W Опсег на брзина: 9000-15300 RPM Футер за бургии: 0.8mm, 0.9mm,

Мини Дупчалка TEM50

640.00 ден (вклучено ДДВ)
Мини Бормашина, Hobby Drill Работен напон: 6V-9V-12VDC Футер за бургии: 0.8mm, 0.9mm, 1mm

Мини Дупчалка TEM70

730.00 ден (вклучено ДДВ)
Мини Бормашина, Hobby Drill Работен напон: 9V-12V-15VDC Футер за бургии: 0.8mm, 0.9mm, 1mm