Прикажани сите 12 резултати

Прикажи 12 24 36

Калем CL1.0mH CW8A

30.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0mH, 380mA, 1.5Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL1.0uH CW8A

25.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0uH, 7.2A, 0.01Ω, 20%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL1.5mH CW8A

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5mH, 320mA, 2.2Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL100uH CW8A

70.00 ден (вклучено ДДВ)
100uH, 1.1A, 0.18Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL10uH CW8A

25.00 ден (вклучено ДДВ)
10uH, 3.6A, 0.027Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL220uH CW8A

30.00 ден (вклучено ДДВ)
220uH, 780mA, 0.41Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL3.3uH CW8A

30.00 ден (вклучено ДДВ)
3.3uH, 5.8A, 0.012Ω, 20%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL330uH CW8A

30.00 ден (вклучено ДДВ)
330uH, 720mA, 0.53Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL33uH CW8A

30.00 ден (вклучено ДДВ)
33uH, 2A, 0.07Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL4.7uH CW8A

25.00 ден (вклучено ДДВ)
4.7uH, 5.1A, 0.015Ω, 20%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL470uH CW8A

30.00 ден (вклучено ДДВ)
470uH, 560mA, 0.71Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL47uH CW8A

30.00 ден (вклучено ДДВ)
47uH, 1.7A, 0.086Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет