Прикажи 12 24 36

Осигурувач F 0.05A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.05A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.063A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.063A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.16A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.16A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.1A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.1A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.25A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.25A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.2A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.2A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.315A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.315A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.4A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.4A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.5A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.5A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.63A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.63A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.75A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.75A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 0.8A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
0.8A, 250V, 5x20mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач