Прикажани 1–12 од 30 резултати

Прикажи 12 24 36

Интегрирано коло AM27C020-120DC

340.00 ден (вклучено ДДВ)
OTP CMOS EPROM Memory, 2-Mbit (256K x 8), 120ns, 4.5V to 5.5V, -40 to 85°C

Интегрирано коло AT27C010-45JU

380.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, OTP CMOS EPROM Memory, 1-Mbit (128K x 8), 45ns, 4.5V to 5.5V, -40 to 85°C

Интегрирано коло AT27C010-70JU

380.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, OTP CMOS EPROM Memory, 1-Mbit (128K x 8), 70ns, 4.5V to 5.5V, -40 to 85°C

Интегрирано коло AT27C010-70PU

300.00 ден (вклучено ДДВ)
OTP CMOS EPROM Memory, 1-Mbit (128K x 8), 70ns, 4.5V to 5.5V, -40 to 85°C

Интегрирано коло AT27C1024-45JU

470.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, OTP CMOS EPROM Memory, 1-Mbit (65K x 16), Parallel, UV EPROM, 45ns, 4.5V to 5.5V, -40 to 85'C

Интегрирано коло AT27C1024-45PU

470.00 ден (вклучено ДДВ)
OTP CMOS EPROM Memory, 1-Mbit (65K x 16), Parallel, UV EPROM, 45ns, 4.5V to 5.5V, -40 to 85'C

Интегрирано коло AT27C1024-70PU

420.00 ден (вклучено ДДВ)
OTP CMOS EPROM Memory, 1-Mbit (65K x 16), Parallel, UV EPROM, 70ns, 4.5V to 5.5V, -40 to 85'C

Интегрирано коло AT27C512R-12JC

300.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, OTP CMOS EPROM Memory, 512-Kbit (64K x 8), Parallel, UV EPROM, 120ns, 4.5V to 5V, -40 to 85'C

Интегрирано коло AT28C256-15PC

580.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS EEPROM Memory, 256-Kbit (32K x 8), Paged Parallel, 150ns, 4.5V to 5.5V, 0 to 70'C

Интегрирано коло AT28C64B-15PC

580.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS EEPROM Memory, 64-Kbit (8K x 8), Parallel, 150ns, 4.5V to 5.5V, 0 to 70'C

Интегрирано коло AT28C64B-15PU

340.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS EEPROM Memory, 64-Kbit (8K x 8), Parallel, 150ns, 4.5V to 5.5V, -40 to 85'C

Интегрирано коло M27C1001-10F1

260.00 ден (вклучено ДДВ)
OTP CMOS EPROM Memory, 1-Mbit (128K x 8), Parallel, UV EPROM, 100ns, 4.5V to 5.5V, 0 to 70'C