Прикажани 1–12 од 60 резултати

Прикажи 12 24 36

Калем CL0.1uH CECS

10.00 ден (вклучено ДДВ)
0.1uH, 1.05A, 0.070Ω, 20%, Ø2.5x4.0mm, Axial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL0.22uH CECS

10.00 ден (вклучено ДДВ)
0.22uH, 680mA, 0.095Ω, 20%, Ø2.5x4.0mm, Axial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL0.47uH CECS

10.00 ден (вклучено ДДВ)
0.47uH, 520mA, 0.2Ω, 20%, Ø2.5x4.0mm, Axial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL0.68uH CECL

10.00 ден (вклучено ДДВ)
0.68uH, 1A, 0.18Ω, 20%, Ø4.0x9.8mm, Axial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL1.0mH CECL

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0mH, 68mA, 21Ω, 10%, Ø4.0x9.8mm, Axial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL1.0mH CW8A

30.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0mH, 380mA, 1.5Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL1.0uH CECL

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0uH, 800mA, 0.18Ω, 20%, Ø4.0x9.8mm, Axial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL1.0uH CW8A

25.00 ден (вклучено ДДВ)
1.0uH, 7.2A, 0.01Ω, 20%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL1.5mH CECL

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5mH, 45mA, 45Ω, 10%, Ø4.0x9.8mm, Axial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL1.5mH CW8A

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5mH, 320mA, 2.2Ω, 10%, Ø9.0x12mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL1.5uH CECL

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5uH, 700mA, 0.22Ω, 20%, Ø4.0x9.8mm, Axial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL1.5uH CW68

30.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5uH, 4.8A, 0.0132Ω, 10%, Ø7.5x10mm, Radial, Намотка калем индуктивитет