Прикажан е еден резултат

Прикажи 12 24 36

Фотоотпорник LDR20

60.00 ден (вклучено ДДВ)
500V, 500mW, 560nM, 20mm, 30ms (Rise), 30ms (Down), Dark resistance max. 2 kΩ, Light Resistance 10-20kΩ, Фото Отпорник