Прикажани 1–12 од 25 резултати

Прикажи 12 24 36

IR Ресивер 1838A

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 38 kHz, 1838T

IR Ресивер TSOP1136

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 36 kHz, TSOP 1136

IR Ресивер TSOP1138

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 38 kHz, TSOP 1138

IR Ресивер TSOP1176

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 76 kHz, TSOP 1176

IR Ресивер TSOP1330

90.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 30 kHz, TSOP 1330

IR Ресивер TSOP34138

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 38 kHz, TSOP 34138

MQ2 GAS SENSOR

170.00 ден (вклучено ДДВ)
MQ2 сензор за гас и чад

MQ4 METHANE GAS SENSOR

260.00 ден (вклучено ДДВ)
MQ4 сензор за метан гас

MQ5 Methane LPG Liquid Propane Gas Sensor

260.00 ден (вклучено ДДВ)
MQ5 сензор за течен пропан гас, за метан ТНГ

MQ6 LPG PROPANE GAS SENSOR

230.00 ден (вклучено ДДВ)
MQ6 сензор за ТНГ гас

MQ7 CARBON MONOXIDE (CO) GAS SENSOR

230.00 ден (вклучено ДДВ)
MQ7 сензор за јаглерод моноксид (CO)

MQ8 HYDROGEN GAS SENSOR

230.00 ден (вклучено ДДВ)
MQ8 сензор за водороден гас