Прикажани 1–12 од 33 резултати

Прикажи 12 24 36

Интегрирано коло A25L40P

190.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 4-Mbit, Low Voltage, Serial Flash Memory With 85MHz SPI Bus Interface, 3V - 3.6V

Интегрирано коло AM29F010-120JC

380.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, CMOS Flash Memory, 1-Mbit (128K x 8), Uniform Sector Flash Memory, 120ns, 4.5V to 5.5V, 0 to 70'C

Интегрирано коло AT29C020-12JI

790.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, CMOS Flash Memory, 2-Mbit (256K x 8), Parallel, 120ns, 4.5V to 5.5V, 0 to 70'C

Интегрирано коло AT29C020-12PC

600.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS Flash Memory, 2-Mbit (256K x 8), Parallel, 120ns, 4.5V to 5.5V, 0 to 70'C

Интегрирано коло BG25Q16ASTCG

190.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 16-Mbit (2Mx8) Serial Flash Memory Dual and Quad SPI 2.7V - 3.6V, 6nS, 80MHz

Интегрирано коло CAT28F010P-12

340.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS Flash Memory, 1-Mbit (128K x 8), Parallel, 120ns, 4.5V to 5.5V, 0 to 70'C

Интегрирано коло EN25F64-104QIP

220.00 ден (вклучено ДДВ)
6.4Mbit Serial SPI Flash Memory, 2.7V - 3.6V, 104MHz

Интегрирано коло EN25F80-100BCP

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 8Mbit Serial SPI Flash Memory with 4Kbytes Uniform Sector, 2.7V-3.6V, 100MHz

Интегрирано коло EN25F80-100QCP

80.00 ден (вклучено ДДВ)
8Mbit Serial SPI Flash Memory with 4Kbytes Uniform Sector, 2.7V-3.6V, 100MHz

Интегрирано коло GD25Q40CTIGR

100.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 4-Mb (512Kx8) Serial Flash Memory Dual and Quad SPI 2.7V - 3.6V, 104MHz

Интегрирано коло S25FL004A

240.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 4-Mbit CMOS 3.0 Volt Flash Memory with 50 Mhz SPI Bus Interface, 2.7V - 3.6V

Интегрирано коло S25FL008A

250.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 8-Mbit CMOS 3.0 Volt Flash Memory with 50 Mhz SPI Bus Interface, 2.7V - 3.6V