Прикажани 1–12 од 36 резултати

Прикажи 12 24 36

LCD Дисплеј LCM1602A

390.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Цифри, 2 Реда, LCD Дисплеј, Зелен, 5V, 4mA, 80x36x9.4mm

LCD Дисплеј LCM1602A V2.0

390.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Цифри, 2 Реда, LCD Дисплеј, Плав, 5V, 4mA, 80x36x9.4mm

LCD Дисплеј LCM1602E REV2.3

260.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Цифри, 2 Реда, LCD Дисплеј, Зелен, 5V, 4mA, 84x44x9.4mm

LCD Дисплеј TC1601A V1.1

450.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Цифри, 1 Ред, LCD Дисплеј, Зелен, 5V, 4mA, 80x36x9.4mm

LCD Дисплеј VI-302-DP-RC-S

1,130.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен LCD Дисплеј, број на цифри 3.5, 3-1/2 x 1, 12.7mm, 5V, Рефлексивен, 50.8mm x 30.5mm

LCD Дисплеј WH2002A-TMI-ET#

1,240.00 ден (вклучено ДДВ)
20 Цифри, 2 Реда, LCD Дисплеј, Плав, 5V, 1.2mA, 116x37x13.9mm

LCD Дисплеј WH2004A-TMI-CT#

1,180.00 ден (вклучено ДДВ)
20 Цифри, 4 Реда, LCD Дисплеј, Плав, 5V, 4mA, 98x60x9.4mm

LCD Дисплеј WH2004A-YYH-ET#

1,180.00 ден (вклучено ДДВ)
20 Цифри, 4 Реда, LCD Дисплеј, Зелен, 5V, 4mA, 98x60x13.9mm

LED Дисплеј KPD5261ASRND

60.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 2 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x25mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј KPD5261BSRND

60.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 2 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x25mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј KPF5361ASRND

70.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 3 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x38mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј KPL-B10AB

70.00 ден (вклучено ДДВ)
10 Сегментна низа, Црвен, 640nm, 31mcd, 1.85V, 20mA, 10x20mm, Дисплеј