Прикажани 1–12 од 188 резултати

Прикажи 12 24 36

ППК001

240.00 ден (вклучено ДДВ)
Компјутерска контрола на електрични уреди,  ЕМИТЕР 1/2005

 

ППК002

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Димер за долги светла,  ЕМИТЕР 1/2005

 

ППК003

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Стереоиндикатор,  ЕМИТЕР 1/2005

 

ППК004

60.00 ден (вклучено ДДВ)
ЛЕД термометар за тесен опсег,  ЕМИТЕР 2/2005

 

ППК005

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Полнач на Ni-MH батерии,  ЕМИТЕР 2/2005

 

ППК006

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Меко вклучување на халогенките кај автомобилите,  ЕМИТЕР 2/2005

 

ППК011

180.00 ден (вклучено ДДВ)
Flyback конвертор,  ЕМИТЕР 4/2005

 

ППК012

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Адаптер за мерење на мали отпори,  ЕМИТЕР 4/2005

 

ППК016

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Едноставна заштита за звучници,  ЕМИТЕР 5/2005

 

ППК018

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Бројач на импулси - модул за проширување на опсегот,  ЕМИТЕР 5/2005

 

ППК019

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Лисичар - АРГ-приемник за 80m,  ЕМИТЕР 6/2005

 

ППК020

140.00 ден (вклучено ДДВ)
Интегриран аудиозасилувач од 6 до 100W со STK ИК,  ЕМИТЕР 6/2005