Прикажи 12 24 36

Повеќевртежен тример 100R-3296P

40.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 0.5W, ±10 %, 25 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 9.53x4.83x4.83mm, Тример

Повеќевртежен тример 47K-3296P

40.00 ден (вклучено ДДВ)
47 KOhm, 0.5W, ±10 %, 25 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 9.53x4.83x4.83mm, Тример

Прецизен тример 5K-63P

40.00 ден (вклучено ДДВ)
5 KOhm, 0.5W, ±10 %, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 9.6x4.83x4.8mm, Тример