Прикажани 1–12 од 15 резултати

Прикажи 12 24 36

Конектор HU2

5.00 ден (вклучено ДДВ)
Женски Конектор, 2 Пински, 3A, 2.54mm, Wire to Board, Монтажа на Кабел

Конектор HU3

9.00 ден (вклучено ДДВ)
Женски Конектор, 3 Пински, 3A, 2.54mm, Wire to Board, Монтажа на Кабел

Конектор HU4

10.00 ден (вклучено ДДВ)
Женски Конектор, 4 Пински, 3A, 2.54mm, Wire to Board, Монтажа на Кабел

Конектор HU5

10.00 ден (вклучено ДДВ)
Женски Конектор, 5 Пински, 3A, 2.54mm, Wire to Board, Монтажа на Кабел

Конектор HU6

10.00 ден (вклучено ДДВ)
Женски Конектор, 6 Пински, 3A, 2.54mm, Wire to Board, Монтажа на Кабел

Конектор WF2R

5.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 2 Пински, 3A, 2.54mm, Wire to Board, 90°, PCB

Конектор WF2S

5.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 2 Пински, 3A, 2.54mm, Wire to Board, 180°, PCB

Конектор WF3R

6.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 3 Пински, 3A, 2.54 mm, Wire to Board, 90°, PCB

Конектор WF3S

6.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 3 Пински, 3A, 2.54mm, Wire to Board, 180°, PCB

Конектор WF4R

7.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 4 Пински, 3A, 2.54 mm, Wire to Board, 90°, PCB

Конектор WF4S

7.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 4 Пински, 3A, 2.54mm, Wire to Board, 180°, PCB

Конектор WF5R

8.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки Конектор, 5 Пински, 3A, 2.54 mm, Wire to Board, 90°, PCB