Прикажани 1–12 од 48 резултати

Прикажи 12 24 36

Вентилатор 120x120x25-12Vdc

310.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 12VDC, 0.28A со два извода (120х120х25)mm

Вентилатор 120x120x25-12Vdc 3P

310.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 12VDC, 0.25A со три извода (120х120х25)mm

Вентилатор 120x120x25-220Vac

500.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 220VАC, 0.08A со два извода (120х120х25)mm

Вентилатор 120x120x25-24Vdc

310.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 24VDC, 0.25A со два извода (120х120х25)mm

Вентилатор 120x120x25-24Vdc 3P

310.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 24VDC, 0.25A со три извода (120х120х25)mm

Вентилатор 120x120x38-12Vdc

530.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 12VDC, 0.32A со два извода (120х120х38)mm

Вентилатор 120x120x38-220Vac

500.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 220VАC, 0.14A со два извода (120х120х38)mm

Вентилатор 120x120x38-24Vdc

530.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 24VDC, 0.20A со два извода (120х120х38)mm

Вентилатор 172x150x50-220Vac

1,250.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 220VАC, 0.23A со два извода (172x150x50)mm

Вентилатор 40x40x10-12Vdc

150.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 12VDC со 2 извода (40x40x10)mm

Вентилатор 40x40x10-12Vdc 3P

150.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 12VDC, 0.11А so 3 извода (40x40x10)mm

Вентилатор 40x40x10-24Vdc

150.00 ден (вклучено ДДВ)
Аксиален вентилатор 24VDC, 0.08А со 2 извода (40x40x10)mm