Прикажани 1–12 од 447 резултати

Прикажи 12 24 36

Транзистор 2N2904A

45.00 ден (вклучено ДДВ)
60V/60V, 0.6A, 0.8/3W, >200MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N2905A

80.00 ден (вклучено ДДВ)
60V/60V, 0.6A, 3W, 200MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N2906A

20.00 ден (вклучено ДДВ)
60V/60V, 0.6A, 0.4W, 50ns, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N2907A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
60V/60V, 0.6A, 0.4/1.8W, 200MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N2907A TO-18

55.00 ден (вклучено ДДВ)
60V/60V, 0.6A, 0.4/1.8W, 200MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N3790

130.00 ден (вклучено ДДВ)
80V/80V, 10A, 150W, >4MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N3905

15.00 ден (вклучено ДДВ)
40V/40V, 0.2A, 0.625W/1.5W, 200MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N3906

5.00 ден (вклучено ДДВ)
40V/40V, 0.2A, 0.625W, 250MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N4035

15.00 ден (вклучено ДДВ)
40V/40V, 0.1A, 0.36W/1W, >450MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N4403

5.00 ден (вклучено ДДВ)
40V/40V, 0.6A, 1W, >200MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N5401

10.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/150V, 0.6A, 0.625W/1.5W, 100MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP

Транзистор 2N5415

140.00 ден (вклучено ДДВ)
200V/200V, 1A, 1W/10W, 15MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP