Прикажани 1–12 од 93 резултати

Прикажи 12 24 36

Тиристор 17088H

300.00 ден (вклучено ДДВ)
720V, 3A, Fast Thyristor+diode

Тиристор 17089R

300.00 ден (вклучено ДДВ)
720V, 3A, Fast Thyristor+diode

Тиристор 17127

190.00 ден (вклучено ДДВ)
800V, 3.5A, Thyristor

Тиристор 2N6507

160.00 ден (вклучено ДДВ)
400V, 25A, 20W, 50/60Hz, Thyristor

Тиристор 2N6508G

150.00 ден (вклучено ДДВ)
600V, 25A, 20W, 50/60Hz, Thyristor

Тиристор 2N6509G

160.00 ден (вклучено ДДВ)
800V, 25A, 20W, 60Hz, Thyristor

Тиристор 2P4M

60.00 ден (вклучено ДДВ)
400V, 2A, IGT<200uA, 0.5W, Thyristor

Тиристор 2P5M

70.00 ден (вклучено ДДВ)
500V, 2A, IGT<200uA, 0.5W, Thyristor

Тиристор 3P4M

100.00 ден (вклучено ДДВ)
400V, 3A, IGT<100uA, 1W, Thyristor

Тиристор 3P5M

130.00 ден (вклучено ДДВ)
500V, 3A, IGT<100uA, 1W, Thyristor

Тиристор 40TPS12A

330.00 ден (вклучено ДДВ)
1200V, 55A, IGT<80mA, 10W, Phase Control SCR Thyristor

Тиристор 5P4M

50.00 ден (вклучено ДДВ)
400V, 5A, IGT<10mA, 5W, Thyristor