Прикажани сите 6 резултати

Прикажи 12 24 36

IR Ресивер 1838A

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 38 kHz, 1838T

IR Ресивер TSOP1136

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 36 kHz, TSOP 1136

IR Ресивер TSOP1138

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 38 kHz, TSOP 1138

IR Ресивер TSOP1176

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 76 kHz, TSOP 1176

IR Ресивер TSOP1330

90.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 30 kHz, TSOP 1330

IR Ресивер TSOP34138

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Инфрацрвен Приемник, Далечинска Контрола, 38 kHz, TSOP 34138