Прикажани 1–12 од 323 резултати

Прикажи 12 24 36

Блок Кондензатор 1.2nF 1600V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.2nF, 1600Vdc, ±10%, растер 15mm, MKT Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 1.2nF 2000V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.2nF, 2000Vdc, ±10%, растер 22mm, MKT Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 1.2nF 250V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
1.2nF, 250Vdc, ±10%, растер 20mm, Axial, Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 1.2nF 63V

6.00 ден (вклучено ДДВ)
1.2nF, 63Vdc, ±10%, растер 5mm, Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 1.5nF 1600V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5nF, 1600Vdc, ±10%, растер 15mm, MKT Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 1.5nF 400V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5nF, 400Vdc, ±10%, растер 10mm, Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 1.5nF 50V C1206

3.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5nF, 50V, ±10%, C1206, X7R, -55°C to +125°C, SMD Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 1.5nF 63V

6.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5nF, 63Vdc, ±10%, растер 5mm, Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 1.8nF 2000V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8nF, 2000Vdc, ±10%, растер 15mm, MKT Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 1.8nF 63V

6.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8nF, 63Vdc, ±10%, растер 5mm, Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 10.5nF 1500V

25.00 ден (вклучено ДДВ)
10.5nF, 1500Vdc, ±10%, растер 22mm, MKT Блок Кондензатор

Блок Кондензатор 10000nF 100V

40.00 ден (вклучено ДДВ)
10uF, 100Vdc, ±10%, растер 25mm, Блок Кондензатор