Прикажани 1–12 од 125 резултати

Прикажи 12 24 36

TV LED Станица за Одлемување SJ-LEDSRS1

1,700.00 ден (вклучено ДДВ)
TV LED Станица за одлемување, 400W, 220Vac, SJ-LEDSRS1

Вакуум Пумпа CH-135A

240.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со метално куќиште, 195mm

Вакуум Пумпа CJ-1229

180.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со пластично куќиште, 210mm

Вакуум Пумпа FFQ-939

470.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување SMT за SMD компоненти

Вакуум Пумпа L-138C

180.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со метално куќиште, 195mm

Вакуум Пумпа PH-366D

240.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со пластично куќиште, 320mm

Вакуум Пумпа ZD-106

240.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со пластично куќиште, 275mm

Вакуум Пумпа ZD-190

120.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со метално куќиште, 190mm

Вакуум Пумпа ZD-192

300.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со метално куќиште, 195mm

Вакуум Пумпа ZD-205

300.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со пластично куќиште, 235mm

Врв за Вакуум Пумпа

70.00 ден (вклучено ДДВ)
Врв за Вакум Пумпа, Силиконски

Врв за Леткум

150.00 ден (вклучено ДДВ)
Врв за Леткум, Ø5x66mm, Solomon G-2