Прикажани сите 4 резултати

Прикажи 12 24 36

Осигурувач 1.6A / 250V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.6A, 250V, Axial Fast Fuse with Resistor

Осигурувач 3A / 250V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3A, 250V, Axial Fast Fuse with Resistor

Осигурувач 4A / 250V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
4A, 250V, Axial Fast Fuse with Resistor

Осигурувач 5A / 250V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
5A, 250V, Axial Fast Fuse with Resistor