Прикажани 1–12 од 39 резултати

Прикажи 12 24 36

Тантал Кондензатор 0.15μF 35V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
0.15uF, 35V, 10%, растер 2,54mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 0.1μF 35V

25.00 ден (вклучено ДДВ)
0.1uF, 35V, 10%, растер 2.54mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 0.22μF 35V

25.00 ден (вклучено ДДВ)
0.22uF, 35V, 10%, растер 2.54mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 0.33μF 35V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
0.33uF, 35V, 10%, растер 2.54mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 0.33μF 35V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
0.33uF, 35V, 10%, растер 5.08mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 0.47μF 16V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
0.47uF, 16V, 10%, растер 5.08mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 0.47μF 35V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
0.47uF, 35V, 10%, растер 5.08mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 0.68μF 35V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
0.68uF, 35V, 10%, растер 5.08mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 100μF 10V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
100uF, 10V, 10%, растер 5.08mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 100μF 3V

45.00 ден (вклучено ДДВ)
100uF, 3V, 10%, растер 2.54mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 10μF 16V

25.00 ден (вклучено ДДВ)
10uF, 16V, 10%, растер 2.54mm, Тантал Кондензатор

Тантал Кондензатор 10μF 25V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
10uF, 25V, 10%, растер 2.54mm, Тантал Кондензатор