Прикажи 12 24 36

Подножје DIL 14

6.00 ден (вклучено ДДВ)
14 Пинови, Ширина 7.62mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -55°C to +125°C

Подножје DIL 14 PROFF

30.00 ден (вклучено ДДВ)
14 Пинови, 1A, Ширина 7.62mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -40°C to +105°C

Подножје DIL 16

6.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Пинови, Ширина 7.62mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -55°C to +125°C

Подножје DIL 16 PROFF

30.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Пинови, 1A, Ширина 7.62mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -40°C to +105°C

Подножје DIL 18

10.00 ден (вклучено ДДВ)
18 Пинови, Ширина 7.62mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -55°C to +125°C

Подножје DIL 18 PROFF

30.00 ден (вклучено ДДВ)
18 Пинови, 1A, Ширина 7.62mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -40°C to +105°C

Подножје DIL 20

8.00 ден (вклучено ДДВ)
20 Пинови, Ширина 7.62mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -55°C to +125°C

Подножје DIL 20 PROFF

30.00 ден (вклучено ДДВ)
20 Пинови, 1A, Ширина 7.62mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -40°C to +105°C

Подножје DIL 22 P-S PROFF

40.00 ден (вклучено ДДВ)
22 Пинови, 1A, Ширина 7.62mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -40°C to +105°C

Подножје DIL 22 PROFF

40.00 ден (вклучено ДДВ)
22 Пинови, 1A, Ширина 10.16mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -40°C to +105°C

Подножје DIL 22 S

20.00 ден (вклучено ДДВ)
22 Пинови, Ширина 7.62mm , Растер 1.778mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -55°C to +125°C

Подножје DIL 24

10.00 ден (вклучено ДДВ)
24 Пинови, Ширина 15.24mm , Растер 2.54mm, 100V RMS/150Vdc, 0.3pF max., -55°C to +125°C