Прикажи 12 24 36

Мрежа од Отпорници 10K 7+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 7 Отпорници, 8 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 1K 7+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 7 Отпорници, 8 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 2K2 7+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2 KOhm, 7 Отпорници, 8 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 2K7 7+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2.7 KOhm, 7 Отпорници, 8 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 470R 7+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
470 Ohm, 7 Отпорници, 8 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 4K7 7+1

15.00 ден (вклучено ДДВ)
4.7 KOhm, 7 Отпорници, 8 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник