Прикажани сите 6 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед Бела 1210

10.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0-3.2V, 20mA, 800-1000mcd, 6000-6500K, 1210 Бела Лед Диода

Лед Жолта 1210

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.0-2.4V, 20mA, 590-592nm, 100-150mcd, 1210 Жолта Лед Диода

Лед Зелена 1210

10.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0-3.2V, 20mA, 520-525nm, 560-720mcd, 1210 Зелена Лед Диода

Лед Плава 1210

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.9-3.0V, 20mA, 455-465nm, 100-180mcd, 1210 Плава Лед Диода

Лед Топло Бела 1210

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.8-3.0V, 20mA, 2800-3000K, 8-9lm, 1210 Топло Бела Лед Диода

Лед Црвена 1210

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.0-2.2V, 20mA, 620-625nm, 200-300mcd, 1210 Црвена Лед Диода