Прикажани 1–12 од 18 резултати

Прикажи 12 24 36

Осигурувач F 0.5A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
0.5A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 1.6A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.6A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 10A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
10A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 12A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
12A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 15A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
15A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 1A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 2.5A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.5A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 20A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
20A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 25A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
25A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 2A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 3.15A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
3.15A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач F 30A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
30A, 250V, 6x30mm, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач