Прикажани 1–12 од 53 резултати

Прикажи 12 24 36

Тастер GET-109

100.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн 4P (ON)-OFF, 16A/250VAC 20A/125VAC, (25.5X21)mm KDC2

Тастер GET-109A

90.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн 6P (ON)-OFF, 16A/250VAC 20A/125VAC, (25.5X21)mm KDC2

Тастер GET-110

100.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн 6P (ON)-OFF-(ON) 16A/250VAC 20A/125VAC (25.5X21)mm KDC2

Тастер GET-111

100.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн 6P (ON)-OFF-(ON) 16A/250VAC 20A/125VAC (25.5X21)mm KDC2

Тастер GET-116

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн 2P (ON)-OFF 15A/250VAC 20A/125VAC (26X10)mm

Тастер GET-117

90.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн 3P (ON)-OFF-(ОN) 15A/250VAC 20A/125VAC (26X10)mm

Тастер GET-123A

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн 3P (ON)-OFF-(ON) 6A/250VAC 10A/125VAC (18X12.5)mm KDC1

Тастер GET-124

40.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн 2P (ON)-OFF 3A/250VAC 6A/125VAC (18X12.5)mm KDC1

Тастер GET-125

40.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн 3P (ON)-OFF 3A/250VAC 6A/125VAC (18X12.5)mm KDC1

Тастер GET-128

70.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн 4P (ON)-OFF 6A/250VAC 10A/125VAC (26.5X19)mm

Тастер GET-133-2

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер црн кружен 2P ON-OFF 6A/250VAC Ø29,5

Тастер GET-158A

220.00 ден (вклучено ДДВ)
Тастер со рачка 6P (ON)-(ON) Ø12mm