Прикажани 1–12 од 59 резултати

Прикажи 12 24 36

Диода 16CTQ100G

190.00 ден (вклучено ДДВ)
100V, 16A (2x8A), UFM0.88/16A, IFSM650A, IR0.28mA, 500pF, Dual Schottky Diode

Диода 30CTQ100

200.00 ден (вклучено ДДВ)
100V, 30A (2x15A), UFM0.86/15A, IFSM850A, IR0.55mA, 500pF, Dual Schottky Diode

Диода 42CTQ030S

160.00 ден (вклучено ДДВ)
30V, 40A (2x20A), UFM0.48/20A, IFSM1100A, IR3mA, 2840pF, Dual Schottky Diode

Диода BAT54A

5.00 ден (вклучено ДДВ)
30V, 2x200mA, 250mW, 5ns, 10pF, konf A, Common Anode Schottky Diode

Диода BAT54C

5.00 ден (вклучено ДДВ)
30V, 2x200mA, 250mW, 5ns, 10pF, konf C, Common Cathode Schottky Diode

Диода BAT54S

5.00 ден (вклучено ДДВ)
30V, 2x200mA, 250mW, 5ns, 10pF, konf S Dual Serial Schottky Diode

Диода BYV33/45

120.00 ден (вклучено ДДВ)
45V, 20A, UFM0.6V/7A, IFSM200A, Dual Schottky Barrier Rectifier Diode

Диода BYV42E-200

95.00 ден (вклучено ДДВ)
150V, 30A, UFM1.2V/30A, IFSM150A, 28nS, rugged, Ultrafast Dual Rectifier Diode

Диода BYV52-200

260.00 ден (вклучено ДДВ)
200V, 2x30A, UFM1.15V/40A, IFSM500A, 50ns, 12pF, Dual High Efficiency Fast Recovery Diode

Диода BYV72EW-200

220.00 ден (вклучено ДДВ)
200V, 30A, UFM1.2V/30A, IFSM170A, 28nS, Dual Ultrafast Rectifier Diode

Диода D10SC4M

110.00 ден (вклучено ДДВ)
40V, 10A, 330W, UFM0.55V/5A, IFSM100A, 180pF, Schottky Rectifiers (SBD) Dual

Диода D10SC4MR

110.00 ден (вклучено ДДВ)
40V, 10A, 330W, UFM0.55V/5A, IFSM100A, 180pF, Schottky Rectifiers (SBD) Dual