Прикажани сите 4 резултати

Прикажи 12 24 36

Транзистор 2SC2283

1,640.00 ден (вклучено ДДВ)
38V/18V, 0.75A, 10W, 1000MHz, Transistor NPN

Транзистор 2SC2290

2,650.00 ден (вклучено ДДВ)
45V/18V, 20A, 175W, 28MHz, Po 60W, Transistor NPN

Транзистор 2SC2466

15.00 ден (вклучено ДДВ)
30V/20V, 0.05A, 0.2W, 2200MHz, UHF-M, TV-Tuner, Transistor NPN