Прикажани сите 2 резултати

Прикажи 12 24 36

LED UV 3W

150.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0-3.6V, 600mA-700mA, 390-395nm, 3W UV

Лед диода 5mm UV

25.00 ден (вклучено ДДВ)
3.4V, 20mA, 390-395nm, 15°, 4mW, LED 5mm UV