Прикажани 1–12 од 106 резултати

Прикажи 12 24 36

POT 100K 3590S

450.00 ден (вклучено ДДВ)
100 КOhm, 2W, ±5%, Ø22.22x20.62mm, 6mm, 10 Вртења, ±20 ppm/°C, -55°C to +125°C, Потенциометар

POT 100K WX118

180.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, 3W, 6mm, ±10%, 500V, -25℃ to +90℃, Ø22.6x17.5mm, Моно, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 10K 3590S

450.00 ден (вклучено ДДВ)
10 КOhm, 2W, ±5%, Ø22.22x20.62mm, 6mm, 10 Вртења, ±20 ppm/°C, -55°C to +125°C, Потенциометар

POT 10K WX118

180.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 3W, 6mm, ±10%, 500V, -25℃ to +90℃, Ø22.6x17.5mm, Моно, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 1K 3590S

450.00 ден (вклучено ДДВ)
1 КOhm, 2W, ±5%, Ø22.22x20.62mm, 6mm, 10 Вртења, ±20 ppm/°C, -55°C to +125°C, Потенциометар

POT 1K WX118

180.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 3W, 6mm, ±10%, 500V, -25℃ to +90℃, Ø22.6x17.5mm, Моно, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 1M 3590S

450.00 ден (вклучено ДДВ)
1 MOhm, 2W, ±5%, Ø22.22x20.62mm, 6mm, 10 Вртења, ±20 ppm/°C, -55°C to +125°C, Потенциометар

POT 20K 3590S

450.00 ден (вклучено ДДВ)
20 КOhm, 2W, ±5%, Ø22.22x20.62mm, 6mm, 10 Вртења, ±20 ppm/°C, -55°C to +125°C, Потенциометар

POT 25K WX118

180.00 ден (вклучено ДДВ)
25 KOhm, 3W, 6mm, ±10%, 500V, -25℃ to +90℃, Ø22.6x17.5mm, Моно, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 2K 3590S

450.00 ден (вклучено ДДВ)
2 КOhm, 2W, ±5%, Ø22.22x20.62mm, 6mm, 10 Вртења, ±20 ppm/°C, -55°C to +125°C, Потенциометар

POT 2K WX118

180.00 ден (вклучено ДДВ)
2 KOhm, 3W, 6mm, ±10%, 500V, -25℃ to +90℃, Ø22.6x17.5mm, Моно, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 47K WX118

180.00 ден (вклучено ДДВ)
47 KOhm, 3W, 6mm, ±10%, 500V, -25℃ to +90℃, Ø22.6x17.5mm, Моно, Линеарен, Вртлив Потенциометар