Прикажани сите 5 резултати

Прикажи 12 24 36

LED POWER BLUE 1W

50.00 ден (вклучено ДДВ)
3.6V, 350mA, 20-30lm, 460-465K, 1W, Power Плава Лед Диода

LED POWER GREEN 1W

50.00 ден (вклучено ДДВ)
3.6V, 350mA, 60-80lm, 520-525K, 1W, Power Зелена Лед Диода

LED POWER RED 1W

50.00 ден (вклучено ДДВ)
3.6V, 350mA, 25-35lm, 620-625K, 1W, Power Црвена Лед Диода

LED POWER WHITE 1W

35.00 ден (вклучено ДДВ)
3.6V, 350mA, 90-95lm, 6000-6500K, 1W, Power Бела Лед Диода

LED POWER YELLOW 1W

35.00 ден (вклучено ДДВ)
3.6V, 350mA, 80-90lm, 585-595K, 1W, Power Жолта Лед Диода