Прикажани 1–12 од 35 резултати

Прикажи 12 24 36

Термостат 100°C NC

120.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 100°C со нормално затворен контакт 10А,250V

Термостат 105°C NC

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 105°C со нормално затворен контакт 10А,250V

Термостат 110°C NC

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 110°C со нормално затворен контакт 10А,250V

Термостат 120°C NC

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 120°C со нормално затворен контакт 10А,250V

Термостат 120°C NО

120.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 120°C нормално отворен контакт 10А,250V

Термостат 130°C NC

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 130°C со нормално затворен контакт 10А,250V

Термостат 140°C NC

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 140°C со нормално затворен контакт 10А,250V

Термостат 150°C NC

120.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 150°C со нормално затворен контакт 10А,250V

Термостат 160°C NC

120.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 150°C со нормално затворен контакт 10А,250V

Термостат 165°C NC

120.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 165°C со нормално затворен контакт 10А,250V

Термостат 170°C NC

120.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 170°C со нормално затворен контакт 10А,250V

Термостат 175°C NC

120.00 ден (вклучено ДДВ)
Термостат 175°C со нормално затворен контакт 10А,250V