Прикажани сите 12 резултати

Прикажи 12 24 36

Калај 10gr

70.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за Лемење, 10gr, 1.0mm, 2.0% флукс, Sn60/Pb40

Калај 200gr

690.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за Лемење, 200gr, 0.8mm, 2.2% флукс, Sn60/Pb40

Калај 200gr

680.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за лемење, 200gr, 1.2mm, 1.5-2.6% флукс, Sn60/Pb40

Калај 200gr

690.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за лемење, 200gr, 0.8mm, 1.5-2.6% флукс, Sn60/Pb40

Калај 200gr

1,050.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за лемење, 200gr, 0.75mm, флукс, Sn60/Pb40, SOLDEX

Калај 200gr

1,050.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за лемење, 200gr, 1.2mm, 2.5% флукс, Sn60/Pb40, SOLDEX

Калај 400gr

1,300.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за Лемење, 400gr, 0.8mm, 2.2% флукс, Sn60/Pb40

Калај 500gr

1,400.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за лемење, 500gr, 0.8mm, 1.5-2.6% флукс, Sn60/Pb40

Калај 500gr

1,400.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за лемење, 500gr, 1.2mm, 1.5-2.6% флукс, Sn60/Pb40

Калај 50gr

350.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за лемење, 50gr, 1.2mm, 2.2% флукс, Sn60/Pb40

Калај 50gr

350.00 ден (вклучено ДДВ)
Калај за Лемење, 50gr, 0.8mm, 2.2% флукс, Sn60/Pb40

Калај XG-50

680.00 ден (вклучено ДДВ)
Течен Калај за лемење, 42gr, Sn63/Pb37